Play. Discover. Learn. Enjoy

SeriousFun

Stabilim nivelul la care esti si in functie de el, incepem in bazin la 1,20m sau la apa mai adanca. Cu siguranta vom incheia cursul la +1,80m! Avem avantajul ca adancimea bazinului creste treptat, astfel la finalul cursului vei sti sa inoti si unde apa este mai mare decat tine si nu doar unde atingi cu picioarele fundul bazinului.

Cursuri pentru incepatori

  • Cursurile se adreseaza in special persoanelor carora le este frica de apa. Fie ca ai ramas cu teama dupa cursul de inot din copilarie, fie ca te-a impins cineva in apa fiindca parea amuzant, sau pur si simplu tot timpul ti-a fost frica de apa, indiferent de motiv, o sa reusesti sa depasesti teama si chiar sa te bucuri de apa.
  • Din experienta acumulata pana acum (5+ ani), am observat ca adultii au nevoie de un interval de 5-12 ore de curs ca sa invete sa inoate. Cam pe la a 5-a sedinta, toti adultii care au participat la cursurile SeriousFun au reusit sa treaca bazinul inotand; insa de acolo si pana la a te simti in siguranta in apa, mai e un pic de lucru!

 

Cursuri pentru intermediari

  • Stii sa inoti sau cel putin sa stai la suprafata apei, dar inca nu esti sigur pe tine in apa? Sau poate inca nu stii sa inoti corect? Vei invata in primul rand sa iti controlezi respiratia sub apa, dupa care vei deprinde elementele tehnice (inclusiv respiratia) pentru stilurile craul, bras si spate.
Inscrie-te acum
Cursuri adulti
LOCATIE

Centrul ARIA: Sos. Alba Iulia nr. 100, 550052, Sibiu – Temperature apei: 26-28 grade Celsius.

 

PROGRAM

Cursurile se desfasoara in sedinte de cate 1 ora, de preferat de 2 ori pe saptamana.

Zilnic de  luni-vineri
Interval:   08:00 - 16:00

ECHIPAMENT
  • Slip/costum de baie, casca de inot, ochelari de inot, slapi de baie, prosop/halat de baie.

Antrenori

Alexandru Suiu

Alexandru Suiu

Instructor inot / Instructor ski

Anca Serb

Anca Serb

Insructor inot , Antrenor sarituri in apa

Testimoniale

Alătură-te și tu!

Inscrieri online

In curand va fi disponibila sectiunea de inscrieri online!

Inscrie-te acum!