SeriousFun

Stabilim nivelul la care ești și în funcție de el, începem în bazin la 1,20m sau la apa mai adâncă. Cu siguranță vom încheia cursul la +1,80m! Avem avantajul că adâncimea bazinului crește treptat, astfel la finalul cursului vei ști să înoți și unde apa este mai mare decât tine și nu doar unde atingi cu picioarele fundul bazinului.

Cursuri pentru începatori

  • Cursurile se adresează în special persoanelor cărora le este frică de apă. Fie că ai rămas cu teama dupa cursul de înot din copilărie, fie că te-a împins cineva în apă fiindcă părea amuzant, sau pur și simplu tot timpul ți-a fost frică de apă, indiferent de motiv, o să reușești să depășești teama și chiar să te bucuri de apă.
  • Din experiența acumulată până acum (9+ ani), am observat că adulții au nevoie de un interval de 5-12 ore de curs ca să învețe să înoate. Cam pe la a 5-a ședință, toți adulții care au participat la cursurile SeriousFun au reușit să treacă bazinul înotând; însă de acolo și până la a te simți în siguranță în apă, mai e un pic de lucru!

 

Cursuri pentru intermediari

  • Știi să înoți sau cel puțin să stai la suprafața apei, dar încă nu ești sigur pe tine în apă? Sau poate încă nu știi să înoți corect? Vei învăța în primul rând să iți controlezi respirația sub apă, după care vei deprinde elementele tehnice (inclusiv respirația) pentru stilurile craul, bras și spate.
Inscrie-te acum
Cursuri adulți
LOCAțIE

Centrul ARIA: Șos. Alba Iulia nr. 100, 550052, Sibiu – Temperatura apei: 26-28 grade Celsius.

 

PROGRAM

Cursurile se desfășoară în ședințe de câte o oră, de preferat de 2 ori pe săptămână.

Zilnic de  luni-vineri
Interval:   08:00 - 16:00

ECHIPAMENT
  • Slip/costum de baie, cască de înot, ochelari de înot, șlapi de baie, prosop/halat de baie.

Instructori

Alexandru Suiu

Alexandru Suiu

Instructor inot / Instructor ski

Anca Serb

Anca Serb

Insructor inot , Antrenor sarituri in apa

Testimoniale

Alătură-te și tu!

Inscrieri online

Selecteaza activitatea dorita, varsta si perioada!

Inscrie-te acum!