SeriousFun

 

 

 

 

LOCAȚIE - trebuie să vii ca să realizezi cât de frumoasă e!

 

CAZARE - ne răsfățăm la Mercure Binderbubi!

 

MÂNCARE - mai bună decât la mama acasă!

 

PISCINA - relaxare....am vrea noi:)) agitație și super distracție!

 

ACTIVITĂȚI - la care e imposibil să te plictisești!

 

PARTY - seară de seară, doar suntem în tabără!

 

 

Inscrie-te acum
Tabăra de aventură

 

 

BinderBubi – un Paradis langa Medias.

Iți amintești de mirosul fânului din șura bunicii? Copiii tăi îl vor descoperi în curtea casei Maramureșene, unde vor găsi comori ascunse în cadrul jocului și alte comori, pe care doar noi parinții le cunoastem. Cu siguranță, în copilărie ai făcut și baie intr-un râu sau un lac...noi vom fi cu vestele de salvare pe Stand Up Padle dar vom savura din plin săriturile în apă și "bătăile" cu apa :) 

 

Cazare

Dormim și mâncăm la Hotel Mercure Binderbubi iar activitățiile le facem în fermă, astfel avem parte și de condiții la cazare și de satul românesc. În fermă se află și o casă Maramureșană, una Moldovenească , una Oltenească, o moară de vânt, toate acestea înconjurate de multă iarbă verde, de oițe, cai și alte animale :)

Cazarea se va face în apartamente cu 2 camere ( o cameră încăpătoare sus la mansardă - cea mai dorită de copii) și baie proprie. Avem un etaj rezervat doar pentru noi. Mesele le vom servi în incinta restaurantului, iar petrecerile le vom face la șură sau la terasa de la piscină.

Pentru cazare vedeți poze în galeria foto.

 

 CUI SE ADRESEAZă?           

  Copiilor de la 7 ani în sus, dornici de aventură și părinților dornici să aibă copii independenți, descurcăreți, ce ajung să-și formeze o gașcă faină de prieteni.

 

UNDE și când?

La Hotel Binderbubi, într-un loc minunat, pe un deal la marginea Mediasului ( la 50 de km de Sibiu). Aici ne bucurăm de o piscină interioară de 20 m lungime, de o șură mai sus pe deal pentru focul de tabără și petreceri, de o fermă superbă ce pe lângă animale cuprinde un mini muzeu al satului superb, un lac și spațiu verde pentru toate activitățile.

 • 18 - 23 iunie 2023  
 • 02 - 07 iulie 2023 -  6- 9 ani 
 • 09 - 14 iulie 2023  - 8 - 11 ani 
 • 16 - 21 iulie 2023  - 10 - 14 ani 
 • intrare duminica ora 17:00 , ieșire vineri ora 15:00

 

CAZARE șI MASă

E tabără, așa că ne vom bucura de poveștile dinainte de culcare în apartamente cu camere cu 2 locuri, jos și încă două locuri la mansardă, cu scară interioară mare și sigură, cu baie (se pot vedea în poze). 

La micul dejun vom avea bufet suedez cu de toate, deși probabil bătaia va fi pe cereale cu lapte :). La pranz o ciorbă ca la mama acasă și felul doi pe gustul copiilor, iar la cină cu siguranță vom linge tot din farfurii, inclusiv desertul. La ora 17:00 vom avea fructe ca să mai avem energie până la cină :) 

 

PROGRAM

 Ne întâlnim duminica între orele 17:00 -18:00 la recepția hotelului, ne cunoaștem, repetăm regulile de tabără și ne împărțim în camere. La ora 19:00 vom avea cina și după, petrecerea de bun venit :) cu multe jocuri de cunoaștere. 

Luni - Joi 

La 08:00 ne trezim - noi vrem să dormim mai mult, dar nu ne lasă copiii :). Luni  dupa micul dejun vom face echipele, ne alegem numele și vom picta steagul echipei.  

Mesele le vom avea la aproximativ 08:30 mic de jun, 13:30 prânzul și la 19:00 cina. Iar între ele ne vom bucura de activitațile enumerate mai jos, în funcție de vreme, dar nu vom omite niciuna :). După cină în fiecare seară vom mai face petreceri (la terasa piscinei sau la șura de pe deal) .

Înainte de fiecare activitate vom avea 15 min să ne pregătim, să ne dăm cu cremă de soare, cu spray de căpușe, să verificăm dacă ne-am luat sticla de apă la noi și ce mai e nevoie în funcție de ce facem.

Vineri

Pană la masa de pranz ne dsitrăm la piscină și pe slideul cu apa și popice, după prânz facem premierea iar în jur de ora 15:00 ne luăm "la revedere".

 

activități
 • Stand up paddle/ Caiac - Ne echipăm lângă Moara de vânt de pe marginea lacului, facem instructajul și pornim pe stand up paddle sau cu caiacul pe lacul din incinta complexului Binderbubi. 
 • Treasure hunt în mini muzeul satului și în fermă - În timp ce căutăm indiciile călcăm pe prispa Casei Moldovenești, ne bucurăm de mirosul fânului din curtea Casei Maramureșene, ne întoarcem în 1846 când a fost construită casa Oltenească și degustăm produse tradiționale, ne amintim de fântâna cu cumpănă din curtea buncii, ne pozăm cu moara de vânt de pe malul lacului și în tot acest cadru minunat facem și cateva probe amuzante și un pic sportive :).
 • Jocuri la piscină - Am pregatit portile de polo, terenul de volei în apă, coșurile de baschet în apă pentru cele mai tari slam dunk-uri (o să ne ajute și trambulina) și multe jocuri cu sărituri și scufundări. 
 • Ture cu bicicleta - Zilnic plecăm de la hotel la fermă pe bicicletă, pe un drum de țară pe care nu prea circulă mașinile. Pe lângă hotel trece și Via Transilvanica, traseu pe care vom megre în funcție de vârstă și nivelul de pregătire al copiilor! Copiii trebuie să vină cu bicicleta proprie.
 • Mini exatlon - Pe echipe, sărim peste obstacole sau trecem pe sub ele, ne rostoglim, ne târâm pe jos și ne punem la încercare îndemânarea în proba finală, toate acestea în strigătele de încurajare ale echipei.
 • Pedallo Games - Jocuri în echipă ce dezvoltă încrederea și comunicarea într-un mod plin de distracție
 • Slide cu apă și popice - ne aruncăm pe slide și caștigă cine doboară cele mai multe popice gonflabile aflate în capătul pistei! FUN, FUN, FUN!!!!
 • Tir cu arcul 
 • Laderball/Turnball
 • Activități sportive-recreative: fotbal/volei/badminton 
 • Atelier de creație
 • Vizita la ferma de animale și la "micul muzeu al satului"
 • Party cu jocuri adaptate vârstei în fiecare seară

 

îNSCRIERI

Înscrierile se fac la tel. 0720 575 868 sau 0748 659 831. Pentru rezrvarea locului se achită un avans de 30% din valoarea taberei în două zile lucrătoare după ce a fost facută rezevarea, restul de plată se face cu minim 10 zile înainte de începerea taberei. În cazul renunțării la tabără cu mai puțin de 7 zile înainte de începerea taberei, nu se returnează suma achitată iar în cazul renunțării cu mai mult de 7 zile înainte, nu se returnează avansul.

 

Preț  2050 lei

Preț tabără: 2050 lei

Early booking: 1950 lei - până în 24 ianurie 2023

Prețul include 5 nopți cazare, 3 mese pe zi, activitățile prezentate mai sus, intrarea la piscină, intrarea în fermă, instructaj și supraveghere.

Nu include: transportul până la locație și închiriatul bicicletei (copiii trebuie să vină cu bicicleta personală sau la cerere se poate închiria)

 sosirea în tabără 

La sosirea în tabără sunt necesare următoarele:

 • Formular de înscriere în original
 • Adeverința medicală
 • Bicicleta și casca de protecție 

 

Instructori

Andreea Petrescu

Andreea Petrescu

Fondator

Razvan Pîrvu

Razvan Pîrvu

Instructor inot si schi

Alexandru Suiu

Alexandru Suiu

Instructor inot / Instructor ski

Carina

Carina

Instructor inot / Instructor ski

Testimoniale

Alătură-te și tu!

Inscrieri online

Selecteaza activitatea dorita, varsta si perioada!

Inscrie-te acum!