Play. Discover. Learn. Enjoy

SeriousFun

 

 

 

 

LOCATIE - trebuie să vi ca să realizezi cât de frumoasă e!

 

CAZARE - ultimul etaj rezervat doar pentru noi!

 

MANCARE - mai bună decât la mama acasa!

 

PISCINA - relaxare....am vrea noi:)) agitatie si super distractie!

 

ACTIVITATI - la care e imposibil să te plictiseti!

 

PARTY - seară de seară, doar suntem in tabără!

 

 

Inscrie-te acum
Tabara de aventura

BinderBubi – un Paradis langa Medias.

Iti amintesti de mirosul fanului din sura bunicii? Copiii tai il vor descoperi in curtea casei Maramuresene, unde vor gasi comori ascunse in cadrul jocului si alte comori, pe care doar noi parintii le cunoastem. Cu siguranta,in copilarie ai facut si baie intr-un rau sau un lac...noi vom fi cu vestele de salvare pe Stand Up Padle dar vom savura din plin sariturile in apa si "bataile" cu apa :) 

 

CUI SE ADRESEAZA?

  Copiilor de la 7 ani in sus, dornici de aventura si parintilor dorinici sa aiba copii independenti, descurcareti, ce ajung sa-si formeze o gasca faina de prieteni.

UNDE si cand?

La Hotel Binderbubi, intr-un loc minunat, pe un deal la marginea Mediasului ( la 50 de km de Sibiu). Aici ne bucuram de o piscina  interioara de 20 m lungime,de o sura mai sus pe deal pentru focul de tabara si petreceri, de o ferma superba ce pe langa animale cuprinde un mini muzeu al satului superb,un lac si spatiu verde pentru toate activitatiile.

 • 18 - 23 iunie 2023  
 • 02 - 07 iulie 2023 -  6- 9 ani 
 • 09 - 14 iulie 2023  - 8 - 11 ani 
 •  16 - 21 iulie 2023  - 10 - 14 ani 

* intrare duminica ora 17:00 , iesire vineri ora 15:00

CAZARE SI MASA

E tabara, asa ca ne vom bucura de povestile dinainte de culcare in aparamente cu camere cu 2 locuri, jos si inca doua locuri la mansarda ( se pot vedea in poze, scara interioara este mare si sigura),cu baie. 

La micul dejun vom avea bufet sudez cu de toate, desi probabil bataia va fi pe cereale cu lapte:). La pranz o ciorba ca la mama acasa si felul doi pe gustul copiilor, iar la cina cu siguranta vom linge tot din farfurii, inclusiv desertul. La ora 17.00 vom avea fructe ca sa mai avem energie pana la cina :) 

 

PROGRAM

 Ne intalnim duminica intre orele 17:00 -18:00 la receptia hotelului, ne cunoastem, repetam regulile de tabara si ne impartim in camere. La ora 19:00 vom avea cina si dupa petrecerea de bun venit :) cu multe jocuri de cunoastere. 

Luni - Joi 

La 08:00 ne trezim - noi vrem sa dormim mai mult, dar nu ne lasa copiii :). Luni  dupa micul de jun vom face echipele , ne alegem numele si vom picta steagul echipei.  

Mesele le vom avea la aproximativ 08:30 mic de jun, 13:30 pranzul si la 19:00 cina. Iar intre ele ne vom bucura de activitatiile enumerate mai jos, in functie de vreme, dar nu vom omite nici una :) Dupa cina in fiecare seara vom mai face petrecerii ( la terasa piscinei sau la șura de pe deal) .

Inainte de fiecare activitate vom avea 15 min sa ne pregatim, sa ne dam cu crema de soare, cu spray de capuse, sa verificam daca ne-am luat sticla de apa la noi si ce mai e nevoie in functie de ce facem.

Vineri

Pana la masa de pranz ne dsitram la piscina si pe slideul cu apa si popice , dupa pranz facem premierea iar in jur de ora 15:00 ne luam "la revedere"

 

 

activitati
 • Standup paddle/ Caiac - Ne echipam langa Moara de vant de pe marginea lacului, facem instructajul si pornim pe stand up paddle sau cu caiacul pe lacul din incinta complexului Binderbubi. 
 • Treasure hunt in mini muzeul satului si in ferma - In timp ce cautam indiciile calcam pe prispa Casa Moldovenesti, ne bucuram de mirosul fanului din curtea Casei Maramuresene, ne intorcem in 1846 cand a fost construita casa Olteneasca si degustam produse traditionale, ne amintim de fantana cu cumpana din curtea buncii, ne pozam cu moara de vant de pe malul lacului si in tot acest cadru minunat facem si cateva probe amuzante si un pic sportive :).
 • Jocuri la piscina - Am pregatit portile de polo, terenul de volei in apa, cosurile de baschet in apa pentru cele mai tari slam dunk-uri ( o sa ne ajute si trambulina) si multe jocuri cu sarituri si scufundari. 
 • Ture cu bicicleta - Zilnic plecam de la hotel la ferma pe bicicleta, pe un drum de tara pe care nu prea circula masinile. Pe lanaga hotel trece si Via Transilvanica, traseu pe care vom megre in functie de varsta si nivilelul de pregatire al copiilor!Copii trebuie sa vina cu bicicleta proprie.
 • Miniexatlon - Pe echipe, sarim peste obstacole sau trecem pe sub ele, ne rostoglim, ne taram pe jos si ne punem la incercare indemanarea in proba finala, toate acestea in strigatele de incurajare ale echipei.
 • Pedallo Games - jocuri in echipa ce dezvolta increderea si comunicarea intr-un mod plin de distractie
 • Slide cu apa si popice - ne aruncam pe slide si castiga cine doboara cele mai multe popice gonflabile alfate in capatul pistei! FUN, FUN, FUN!!!!
 • Tir cu arcul 
 • Laderball/Turnball
 • Activitati sportive-recreative: fotbal/volei/badminton 
 • Atelier de creatie
 • Vizita la ferma de animale si la ” micul muzeu al satului
 • Party cu jocuri adaptate varstei in fiecare seara

 

INSCRIERI

Inscrierile se fac la tel. 0720 575 868 sau 0748 659 831. Pentru rezrvarea locului se achita un avans de 30% din valoarea taberei in doua zile lucratoare dupa ce a fost facuta rezevarea, restul de plata se face cu minim 10 zile inainte de inceperea taberei. In cazul renuntarii la tabara cu mai putin de 7 zile inainte de inceperea taberei, nu se returneaza suma achitata iar in cazul renuntarii cu mai mult de 7 zile inainte, nu se returneaza avansul.

 

Pret  2050 lei

  

Early booking : 1950 lei - pana in 24 ianurie 2023

Achita 300 lei avans pana in 24 ianuarie, pentru a benfecia de pretul early booking!

 

 sosirea in tabara 

La sosirea in tabare sunt necesare urmatoarele  :

 • Formular de inscriere in original
 • Adeverinta medicala
 • Bicicleta si casca de protectie 

 

Antrenori

Andreea Petrescu

Andreea Petrescu

Fondator

Razvan Pîrvu

Razvan Pîrvu

Instructor inot si schi

Alexandru Suiu

Alexandru Suiu

Instructor inot / Instructor ski

Carina

Carina

Instructor inot / Instructor ski

Testimoniale

Alătură-te și tu!

Inscrieri online

In curand va fi disponibila sectiunea de inscrieri online!

Inscrie-te acum!