SeriousFun

"Sta la suprafata, dar nu e prea sigur el!" 

"Inoata doar pe sub apa"

"Nu stie cum sa respire cand inoata"

Vrei sa aiba pozitia corecta, astfel incat inotul sa il ajute in dezvoltarea armonioasa a corpului si nu doar la dezvoltarea rezistentei fizice? Vrei sa faca fata la o gluma nepotrivita a prietenilor si sa te uiti cu mandrie la el/ea cand sare cap?

Dupa 5 zile de inot, combinat cu jocuri la piscina cu siguranta se va vedea un progres fata de nivelul actual de inot. 

Inscrie-te acum
Tabara de inot si un pic de aventura
cui se adreseaza?

 Copiilor peste 7 ani, indiferent de nivelul de inot la care se afla. Copiilor carora le place sa stea in apa cat mai mult ! Copiilor carora le este recomandat medical inotul! Parintilor care doresc sa stea linistiti cand merg la piscina cu copiii si mai ales parintilor care doresc sa devina copiii lor mai independenti.

unde si cand?

La Hotel Binerdbubi, intr-un loc minunat pe un deal la marginea Mediasului ( la 50 de km de Sibiu). Aici ne bucuram de o piscina de 20 m, de o ferma cu un mini muzeu al satului superb, de o sura mai sus pe deal pentru focul de tabara si mult spatiu verde:)

 02 iulie - 07 iulie 2023 ( intrare duminica seara cu cina, iesire vineri dupa pranz)

Cazare si masa

E tabara, asa ca ne vom bucura de povestile dinainte de culcare in camere cu 2 locuri, jos si inca doua locuri la mansarda ( se pot vedea in poze, scara interioara este mare si sigura). 

La micul dejun vom avea bufet sudez cu de toate, desi probabil bataia va fi pe cereale cu lapte:). La pranz o ciorba ca la mama acasa si felul doi pe gustul copiilor, iar la cina cu siguranta vom linge tot din farfurii, inclusiv desertul. La ora 17.00 vom avea fructe ca sa mai avem energie pana la cina :) 

program

 Visam sa dormim la 22:00, dar e doar un vis, chiar si dupa o zi ca asta :

La 07:30 ne trezim - noi vrem sa dormim mai mult, dar nu ne lasa copiii :). Continuam cu inviorare ca sa incepem ziua cu energie / inotul de dimineata. Mesele le vom avea la aproximativ 09;00 mic dejun, 13:30 pranzul, la 19:00 cina. Iar intre ele ne vom bucura de 4-5 ore de inot (tehnica, rezistenta si distractie). Ne relaxam la treasure hunt in mini muzeul satului, foc de tabara si party seara.

 

activitati

Inot - 2 antrenamente pe zi, unul in care se pune accent mai mult pe tehnica si unul pe rezistenta. Ambele sunt combinate si cu jocuri pentru a face mai placute antrenamentele. Invatam tehnica corecta a inotului, cu care ramanem pentru tot restul vietii. Inotatul corect reduce durerile de spate si dezvolta sanatos corpul fara a pune presiune pe incheieturi si pe coloana vertebrala. Grup de 8-10 pers ( de nivel apropriat) la un instructor. Dupa o scurta testare a participantiilor, se vor impartii in grupe in functie de nivel. Se invata / corecteaza respiratia pentru o mai buna rezistenta in apa, corectam pozitia corpului si miscarea bratelor pentru pozitia corecta a coloanei vertebrale.

Jocuri la piscina - Am pregatit portile de polo, terenul de volei si cosurile de bascht in apa pentru cele mai tari slam dunk-uri ( o sa ne ajute si trambulina) si multe jocuri cu sarituri si scufundari. 

Tiroliana peste lac - Miercuri la jumatatea taberei ( daca vremea ne permite, daca nu in alta zi ) ne bucuram si de altceva in afara de piscina.Pornim de deasupra lacului si strigam cat ne tin plamanii pe tiroliana lunga de 150 m. 

Treasure hunt - ca sa mai iesim un pic din atmosfera de inot, lucram in echipe si acum chiar trebuie sa gandim pentru a rezolva indiciile si a gasi comoara.

Party sau Pool party daca inca vrem la piscina :)) Cu siguranta cel putin o seara se va dori si pool party, cu umbrelute :)

 

Inscrieri

Inscrierile sunt inchise - toate locurile  sunt ocupate!

 

 

Vezi lista preturi

Instructori

Andreea Petrescu

Andreea Petrescu

Fondator

Razvan Pîrvu

Razvan Pîrvu

Instructor inot si schi

Anca Serb

Anca Serb

Insructor inot , Antrenor sarituri in apa

Testimoniale

Alătură-te și tu!

Inscrieri online

Selecteaza activitatea dorita, varsta si perioada!

Inscrie-te acum!