SeriousFun

Pentru majoritatea copiilor, distracția este menționată drept motivul principal pentru participarea la sport. Dar, pentru Mara a fost astfel:

" Azi, chiar de ziua ei, Mara a suferit o mică "tragedie". Echipa ei nu s-a calificat în finala cupei Serious Fun la înot. Au facut tot ce au putut azi, dar nu a fost de ajuns. Avea azi ochii plini de tristețea aia sinceră de copil, de ciuda că nu a putut mai mult, de teama că va fi judecată de restul echipei sau de galerie.

Am întrebat-o dacă se simte supărată sau tristă și mi-a spus, uitându-se în podea: ”puțin…”. Am întrebat-o ce vrea să facă acum, cu supărarea asta? S-a uitat la mine și a zis ”Vreau să mă antrenez mai mult!”

Mulțumesc pentru cadoul ăsta de ziua Marei, așa ceva nu se poate cumpăra de la magazin. Copilul meu drag a învățat azi sa piardă, iar asta o să îi facă victoriile viitoare mai conștientizate și mai dulci."

                                                                                                                (Amintirile Marei)

Obiectivele participării sportive la o vârstă fragedă sunt să rămână activi, să ramână în formă, să învețe noi abilități și lecții valoroase, precum sportivitatea bună și să stabilească o natură competitivă sănătoasă.

Alătură-te și tu!

Inscrieri online

Selecteaza activitatea dorita, varsta si perioada!

Inscrie-te acum!